Office
Rebranding 



2018

︎ Where: Aeschengraben,    Basel 
︎ Job: Interior Design    for Deisgn am Werk 
︎ Team: Design am        Werk,Isabelle Born 
︎ Client:                  Bergerliegenschaft 



The office space at Aeschengraben, situated next to a lively traffic zone in Basel, needed a new sense of calm and nature to enable a quiet and inviting work environment. This state of tranquillity was created through soft tones and textures of mint and burnt oranges throughout found in the custom made furniture and the bespoke jardinieres. To further soften the harsh lines of the structure The language of the furniture and lights, we used an organic form to break the linearity of the architecture. The entrance and ground-floor bureaus were given privacy by the steel plant pots created by Design am Werk and with the collaboration with gardeners from the job factory - a social work integration cooperation, the diversity and upkeep of the plants are guaranteed.